Створення інтернет-магазину рибальських товарів

219 0
1 хвилина на прочитання

Доцільність відкриття інтернет магазину рибальських товарів

З кожним роком настають нові сезони, коли пристрасні рибалки по всій країні активізуються і прагнуть якнайшвидше зайнятися своїм улюбленим хобі — рибалкою. Риболовлю можна обговорювати нескінченно, особливо для досвідчених рибалок, для яких це не просто хобі, а справжній спосіб життя. Для когось це відпочинок та розвага, а для когось — джерело доходу, спосіб заробітку пристойних сум. Тому при запуску інтернет-магазину рибальських товарів "з нуля" не можна не брати до уваги цей важливий аспект. Залежно від регіону, рибалка проходить по-різному — у кожному місці є свої особливості, які іноді дивують досвідчених "мисливців за рибою".

У цій статті ми розповімо про основні аспекти, які слід врахувати при створенні власного інтернет-магазину з продажу рибальських товарів та снастей.

Насамперед необхідно розпочати з реєстрації суб'єкта індивідуального підприємництва та відкриття персонального рахунку в банку для обробки коштів та сплати відповідних податків. Сучасна система оподаткування стає гнучкішою для малого та середнього бізнесу, надаючи зручні умови для практично всіх сфер діяльності.

Тому при створенні інтернет-магазину рибальських товарів вам не повинно виникнути серйозних труднощів. Один із оптимальних варіантів для вас може бути використання системи Єдиного податку.

Після завершення реєстрації індивідуального підприємця вам потрібно буде орендувати приміщення, розмір якого може становити до 50 квадратних метрів. Рибальське спорядження зазвичай компактне, і великі площі для його зберігання не потрібні. У цьому приміщенні ви також можете виділити місце під офіс для роботи та обробки замовлень, а також упаковки товару, який, до речі, буде під рукою.

Доцільність відкриття інтернет магазину рибальських товарів

При оренді приміщення важливо заздалегідь обговорити з орендодавцем питання, пов'язані із забезпеченням пожежної безпеки (технічне обслуговування системи пожежної сигналізації, перезаряджання вогнегасників), відповідністю приміщення нормам санепідемстанції, а також інші деталі, пов'язані з контролюючими органами (наприклад, вивіз сміття).

Невід'ємним елементом при виборі відповідного приміщення є транспортна доступність: сприятливе розташування може сприяти тому, що клієнти будуть віддавати перевагу приїзду особисто у ваш офіс-магазин. Для цього знадобиться не лише інвестиції в закупівлю товарів, оргтехніки та меблів, а й у створення виставкових стелажів.

Як відкрити власний інтернет-магазин із нуля?

Це основне питання турбує підприємця, який стомився від високих платежів за реальний торговий простір. Для цього вам потрібно буде вкласти від 300 до 700 доларів, а підтримка такого сайту, створеного з нуля, коштуватиме вам від 100 до 300 доларів щомісяця.

Важливо, що з точного розрахунку витрат і прибутку необхідно розробити бізнес-план, де ви викладете своє бачення майбутньої торгівельної діяльності та реалістично оціните свої можливості.

Реклама також відіграє ключову роль, тому просування вашого сайту має бути обов'язковим, а також ви можете розміщувати рекламу інших підприємців на своєму сайті (з урахуванням можливого перетину товарів тощо). Крім того, створений сайт вимагатиме просування, і тому зазначені суми не гарантують, що потенційний покупець знайде ваш персональний сайт у пошуковій видачі.

Компанія PrimeLEAD пропонує автоматизоване вирішення всіх труднощів, пов'язаних із створенням інтернет-магазину з нуля, включаючи:

  • Надання безкоштовного якісного движка (CMS) для створення інтернет-магазину, який якісно оптимізовано для SEO (для кращого просування сайту у пошукових системах);
  • Використання авторського програмного забезпечення для наповнення каталогу товарів описами, характеристиками та фотографіями; обробки прайс-листів постачальника та автоматичного коригування цін на сайті у разі різкої зміни валютного курсу;
  • Величезна база знань із більш ніж мільйоном доступних товарів - і це далеко не повний перелік можливостей PrimeLEAD.

Найголовніше вибрати хорошого професійного розробника, який зможе створити сучасний інтернет магазин, що відповідає всім вимогам зручності та швидкості роботи, оптимізації під мобільні пристрої та помскові системи. Приклад такого магазину – https://perekat.ua/

Створення інтернет-магазину рибальських товарів

Ціни

Загалом початкові вкладення для запуску свого інтернет-магазину рибальських снастей становитимуть близько 3-4 тисяч доларів. При цьому період окупності становитиме від 5 до 8 місяців, і, як згадувалося раніше, рекомендується розпочати створення інтернет-магазину з нуля до початку активного рибальського сезону, наприклад, навесні. За правильної організації та помірних конкурентних цін щомісячний прибуток після окупності може становити приблизно 2000 доларів.

Що стосується персоналу, найкращим менеджером та консультантом для вашого інтернет-магазину рибальських товарів буде досвідчений рибалка, який, перебуваючи на риболовлі, може приймати замовлення та здійснювати їхнє відправлення. Зарплата може бути заснована на відсотковому співвідношенні від обсягу продажу з можливістю збільшення прибутку з розвитком сайту. Рибалка, захоплений своїм хобі, також буде зацікавлений у залученні своїх друзів та знайомих до вашого магазину.

Асортименти товарів є ключовим елементом при відкритті інтернет-магазину.

Рекомендується починати з основних товарів, доводячи кількість запропонованих товарів до 70-80%. До основних товарів відносяться вудки, спінінги, котушки, сітки, а до витратних матеріалів - гачки, волосіні, блешні, поплавці, наживка та підгодовування. Товари, такі як човни, захисні костюми, намети та спальники є додатковими товарами для рибалок і, отже, менш затребуваними.

Насамкінець можна відзначити, що незважаючи на сильну конкуренцію в даній сфері бізнесу, успіх значною мірою залежить від ваших зусиль.

Збалансована ціна, якісне обслуговування, ефективна реклама та працьовитість відіграють важливу роль.

Підходьте до створення свого інтернет-магазину рибальських товарів серйозно, зверніться до професіоналів, які можуть виконати всі роботи під ключ, забезпечивши вас і гарантуючи прибуток.

Створення інтернет-магазину рибальських товарів
4.3/5
32
Коментарі (0)

Схожі статті